Forsiden Priser Vond nakke velg Naprapati Blogg Team Friskkropp Bestill time

Naprapati

Jeg heter Silje og jobber som naprapat. Det vil si at jeg jobber med profesjonell muskel- og leddbehandling.

Jeg har grunnfag medisin i bunn før jeg tok en 4-årig utdannelse på Naprapathögskolan i Stockholm hvor jeg ble uteksaminert i 2007. Siden den gang har jeg jobbet som naprapat med egen klinikk.

I tillegg til dette er jeg diplomert massør og har vært personlig trener siden 1998. Jeg har vært trener fra mini til elitenivå i svømming. Se merittliste for jobber jeg har gjort som terapeut.

Jeg har trent hele livet mitt, og liker jeg aller best å trene styrke, yoga, svømming og dansing. Jeg stilte utrolig nok opp i fitness i 1998! Jeg digger å trene og liker trening som har mye effekt, og som er enkelt og lett å gjøre.

Jeg er opptatt av at kroppen din skal fungere best mulig for deg. Kroppen fungerer som en helhet og en god rygg gjør kroppen glad. Hvis du ikke har god styrke i korsryggen, vil du heller ikke ha full kraft i armer og bein.

Nå vil jeg gjerne dele kunnskapen min med deg, slik at du kan kan få en bedre, lettere og kanskje mindre smertefull hverdag. Du vil bli sterkere, smidigere og mer fleksibel i korsryggen og resten av kroppen din. Kroppen din vil bli bedre til å takle stress, tunge løft, komme seg ut av senga, hoppe, løpe, leke med barna - du vil få mer energi til å gjøre det du vil.

Hilsen Silje

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.