Forsiden Blogg Priser Om meg Bestill time

Antistressbehandling

Antistressbehandlingen er en spesialbehandling som jeg har laget til deg som vil senke stressnivået i kroppen. Vi fokuserer på positiv tenkning og avspenning, samtidig som du får en veldig rolig og varm massasje som hjelper deg å slappe helt av i kroppen. Massasje, avspenning og avslapning påvirker kroppen din og det mentale på en positiv måte. Etter antistressbehandlingen vil du føle deg avslappet, glad og du vil puste roligere. Du vil også merke at tankene dine er positive og stressnivået ditt vil være lavere.

Massasje kan gi sterkere følelse av klarhet, bedre konsentrasjonsevne og mindre irritabilitet på grunn av at det parasympatiske (beroligende) nervesystemet stimuleres gjennom massasje. Det fører til at kroppen frisetter hormonene oxytocin, seretonin og dopamin. Dette er kroppens egen måte å roe ned og bli lykkelig på. Kroppen vil senke tempoet sitt og slappe av.

Oxytocin er kroppens hormon for å gi deg ro og velvære. Oxytocin har flere virkninger som blant annet senker angstnivået, høyner smerteterskelen, forbedrer funksjonene i immunforsvaret, senker blodtrykket, øker næringsopptaket, virker positivt på våre evner til problemløsning, reduserer stress, økter kreativitet og bedrer sårhelingsprosessen.

Serotonin er kroppens eget lykkehormon som motvirker depresjon. Seratonin kan også påvirke appetitt, hukommelse, kroppstemperatur, moralsk dømmekraft og atferd, læring, smerteopplevelse og søvn.

Dopamin har betydning for kontroll av viljestyrte bevegelser, adferd, følelser, erkjennelser, tenkning, kunnskapservervelse og er kroppens eget belønningssystem.

Massasje kan også virke på kroppens energibalanse på grunn av næringen som fraktes med blodsirkulasjonen rundt om i kroppen under en massasje. Det skaper ro og balanse i kroppen.

En svensk doktorgradstudie (1) viser at massasje er den mest virkningsfulle metoden mot stress. Studien sammenlignet de vanligste metodene å oppnå avspenning på og kartlegger hvordan personer som får massasje føler seg etterpå.

Stress kan ofte være en del av hverdagslivet ditt, og kan ha store negative påvirkninger på din generelle helse. Det kan blant annet gi økt kolesterol, vektøkning og høyt blodtrykk på grunn av langvarig forhøyet nivå av kortisol. At kroppen får tilstrekkelig med hvile er viktig for nervesystemet og kognitive funksjoner. En sliten kropp og et slitent sinn vil ikke kunne prestere på et optimalt nivå.

Hvis du ønsker en antistressbehandling eller vil gi bort en utrolig flott gave til en du er glad i, ta kontakt på telefon 45 60 77 52 eller mail [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.